Volejbal Žďár nad Sázavou

Články ze zápasů

Ženy získaly v souboji s Třebovou 3 body 01.11.2015 | Zápasy

Poslední říjnový den jsme nastoupily na domácí palubovce proti týmu z České Třebové, který byl v tomto zápase favoritem.


Začátek prvního a následně i druhého setu byl z naší strany velmi nervózní a do prvního technického "tajmu" jsme šly vždy s pouhými dvěma body. Soupeřky jsme ovšem zlomily naší bojovností a skvělým podáním a i přes zaváhání v koncovkách jsme oba sety vyhrály. Třetí set už byl více vyrovnaný. Ovšem nám znovu pomohl první technický "tajm" a soupeřkám jsme odskočily o několik bodů. A i když jsme zaváhaly i v koncovce třetího setu, naštěstí vše dopadlo pro nás tak, jak jsme si přály a výhra 3:0 byla v kapse!

Do druhého zápasu jsme šly odhodlaně pro druhou výhru. Ovšem hned úvod prvního setu byl znovu značně nervózní. Tahaly jsme se o každý bod. A když jsme vybojovaly ten svůj, neměly jsme z toho potěšení. Probraly jsme se až pozdě a tak jsme první set prohrály. Druhý set byl pro nás šťastným. Dařilo se a měly jsme před soupeřkami vedení. A i když nám začaly ubývat síly a soupeřky začaly dotahovat, po vystřídání se tým semkl a nám se po dramatické koncovce podařilo tento set vyhrát. To však byl, bohužel, poslední "závan" naší bojovnosti. Ve třetím a čtvrtém se nějak nedařilo. Byly jsme skleslé a tak nebylo divu, že jsme oba sety prohrály. Tento zápas pro nás tedy skončil nešťastným skóre 1:3.

Doufejme, že si pro příští zápasy vezmeme ponaučení ze sklopených hlav v druhém zápasu a budem bojovat, stejně jako v prvím zápasu, o každý míč.

Sestava: Turinská, Ťupová, Matoušková Z., Koutková, Brychtová, Martincová, Šamořilová, Eichlerová, Frendlová, Maternová, Matoušková M., Zamrazilová

 
tabulky
P Z B
1. VK Malá Skála 37 88
2. Havlíčkův Brod 37 72
3. Letovice 37 66
4. TJ Svitavy 37 60
5. Mnich. Hradiště 37 57
6. VK Hronov 37 54
7. Dvůr Králové 37 52
8. Pardubice 37 49
9. VK Choceň 37 43
10. Repre U18 10 18
11. TJ Žďár n. Sáz. 37 11

 
Copyright (c) Volejbal Žďár nad Sázavou 2024 / HTML 4.01 and CSS valid