Volejbal Žďár nad Sázavou

Články ze zápasů

Žďárští Junioři proti Velkému Meziříčí 04.03.2020 | Zápasy

Autorem článku je trenér mužstva Juniorů Jan Duda.


Dne 01. 3. 2020 nastoupilo naše družstvo Juniorů k poslednímu utkání letošní sezóny proti hráčům Velkého Meziříčí. Naše družstvo nastoupilo do zápasu v počtu 8 hráčů. Studijní volno dostal O. Švoma, a z osobních důvodů byl omluven J. Hromádka. Družstvo soupeře dorazilo v poměrně mladé sestavě a pouze s minimálním počtem 6 hráčů.
Do prvního utkání jsme nastupovali s myšlenkou, že v případě našeho bezchybného výkonu zde existuje možnost získání bronzových medailí. Tato myšlenka nás hnala kupředu. Mladé družstvo Velkého Meziříčí disponovalo velkou odhodlaností a bojovností, ale i tak se nám podařilo soupeře vcelku jednoznačně přehrát. Zápas skončil, po necelé hodině, vítězstvím našeho týmu 3:0 na sety.
1. Zápas
TJ Žďár nad Sázavou - TJ Spartak Velké Meziříčí 3:0 (13, 12, 11)
Sestava: L. Augustýn, T. Jeřábek, A. Pavlík, J. Topinka, A. Bantianidis, T. Smolík, T. Němec, F. Němec
Trenéři: J. Duda, Z. Kalina a Z. Jeřábek

Druhý zápas probíhal ve velmi podobném duchu jako zápas první. S tím rozdílem, že na naší straně došlo k prostřídání hráčů z lavičky. Samotný výsledek byl takřka stejný jako v zápase první. My tedy zvítězili opět za necelou hodinu 3:0 na sety.
2. Zápas
TJ Žďár nad Sázavou - TJ Spartak Velké Meziříčí 3:0 (14, 14, 11)
Sestava: L. Augustýn, T. Jeřábek, A. Pavlík, J. Topinka, A. Bantianidis, T. Smolík, T. Němec, F. Němec
Trenéři: J. Duda, Z. Kalina a Z Jeřábek

Co říci závěrem? Upřímně jsem moc rád, že se nám podařilo vyhrát a tímto vítezstvím si zajistit zisk bronzových medailí. Myslím si, že všichni hráči našeho družstva si tyto medaile zaslouží za to, kolik času stráví samotnými tréninky a zápasy. Někteří hráči za sezónu musejí odehrát opravdu veliké množství zápasů. Někdy vůbec není jednoduché skloubit povinnosti a tento velký koníček. Rád bych poděkoval všem rodičům a rodinným příslušníkům, kteří náš tým podporují. A to jak svojí přítomností na zápasech, tak svojí pomocí jako řidiči při dopravě na utkání k soupeřům. Velký dík patří asistentům, kteří chodí na tréninky Juniorského týmu a pomáhají, aby naše tréninky měly potřebnou úroveň. Jmenovitě: Petr Veverka, Zbyněk Jeřábek. Největší dík patří mému prvnímu asistentovi Zbyňku Kalinovi za pomoc s veškerou organizační a administrativní činností týkající se fungování týmu Juniorů. Všem hráčům našeho týmu gratuluji k získáním bronzových medailí, a ostatním, kteří se méně či více zasloužili o fungování našeho volejbalového oddílu, moc děkuji.


 
tabulky
P Z B
1. VK Malá Skála 37 88
2. Havlíčkův Brod 37 72
3. Letovice 37 66
4. TJ Svitavy 37 60
5. Mnich. Hradiště 37 57
6. VK Hronov 37 54
7. Dvůr Králové 37 52
8. Pardubice 37 49
9. VK Choceň 37 43
10. Repre U18 10 18
11. TJ Žďár n. Sáz. 37 11

 
Copyright (c) Volejbal Žďár nad Sázavou 2024 / HTML 4.01 and CSS valid