Volejbal Žďár nad Sázavou

Články ze zápasů

Žďárské minivolejbalové týmy absolvovaly turnaj ve Světlé nad Sázavou 13.10.2013 | Zápasy

Podruhé v této sezóně zasáhli do bojů v krajské soutěži v minivolejbale nejmladší žďárští volejbalisté a volejbalistky. Soutěž se po rozřazovacím turnaji v Pelhřimově rozdělila do dvou kategorií, a to dívčí a smíšené. Oba žďárské týmy byly zařazeny do skupiny B v kategorii smíšené, kde se utkaly dále s domácí Světlou n. S. a Brtnicí.


Do bojů na naší straně tentokrát zasáhly v týmu “A“ Romča, Niky, Eliška, Ondra a Vašek pod vedením Číryho. Za tým “B“se v průběhu turnaje prostřídali Kryštof, Tadeáš, Terezka, Eliška, Radka a Adam, které měla na starosti Aneta. Samotnému turnaji předcházela organizace dopravy naší početné výpravy, která se opět uskutečnila ve výborné koordinaci s rodiči, za což jim patří velký dík.

Pro tým “A“ bylo jednoznačným cílem pro tento turnaj postup do vyšší skupiny, abychom mohli bojovat s kvalitativně srovnatelnými soupeři. Tento cíl se nám povedlo bez větších obtíží splnit, kdy jsme si dokázali připsat třikrát vítězství v poměru 2:0. Všechny tři utkání probíhaly v podobném duchu, výborným podáním, hrou v poli a minimem chyb jsme soupeře vždy předčili. Tým se prezentoval celistvostí a bojovností, ke které pomohl i nově vymyšlený zastrašující pokřik Žďáráků před utkáním k soupeřům. Na hráčích a hráčkách je již znát určité herní zlepšení, kdy jsme byli svědky několika hezkých volejbalových momentů. Jen tak dál!

Naopak tým přípravky v bojích se staršími protihráči odešel třikrát poražen. To nás však nesmí odradit od dalšího tréninkového nasazení a postupném osvojování základů volejbalu, neboť právě herní zkušenost nás může společně s kvalitním trénováním posunovat dále.

Další turnaj se bude odehrávat až 24.11., a to ve Žďáru nad Sázavou. Neváhejte a přijďte podpořit naše nemladší volejbalisty ve snaze o zisk dalších minivolejbalových bodů!

 
tabulky
P Z B
1. VK Malá Skála 37 88
2. Havlíčkův Brod 37 72
3. Letovice 37 66
4. TJ Svitavy 37 60
5. Mnich. Hradiště 37 57
6. VK Hronov 37 54
7. Dvůr Králové 37 52
8. Pardubice 37 49
9. VK Choceň 37 43
10. Repre U18 10 18
11. TJ Žďár n. Sáz. 37 11

 
Copyright (c) Volejbal Žďár nad Sázavou 2024 / HTML 4.01 and CSS valid