Volejbal Žďár nad Sázavou

Články ze zápasů

Žákyně v Náměšti: 3 výhry, 9 bodů, skóre setů 9:0 06.12.2015 | Zápasy

Žákyně v neděli 6. prosince absolvovaly další utkání krajského přeboru, tentokrát v Náměšti. Komentář k utkání poskytly kapitánka Terka a trenérka Martina Topinková.


Komentář kapitánky Terky Havlíkové:
Dnes jsme se s holkama vydaly do Náměšti. Na první zápas jsme proti Brtnici nastoupily v sestavě Áďa Š. a Eliška J. na středu,Klárka J. a Eliška F. na směči a Terka H. a Kája P. na náhře. Zápas jsme vyhrály 3:0,jelikož měl soupeř velký problém s naším podáním. Paní trenérka ve druhém setu vystřídala Sáru za Áďu.
Druhý zápas byl proti Náměšti a nastoupily jsme ve stejném postavení jako v prvním zápase. Tento zápas nam obcas nevyšlo podani,ale přesto jsme vyhrály 3:0. Třetí set jsme vyhrály o fous,jelikož jsme trochu přestaly hrát. Občas se střídaly holky na směči i na středu. Takže si zahrály i ostatní holky jako Klárka,Terka H.,Terka M. a Evička N.!
Třetí zápas byl zase proti Náměšti a opět jsme nastoupily v základní sestavě. Sice nás to už moc nebavilo z důvodu poměrně lehkého soupeře, ale zase jsme vyhrály 3:0.
Dnes jsme hrály opravdu dobře a jsem ráda,že si zahrály všechny holky :-)

Komentář trenérky Martiny Topinkové:
Dnes jsme si z Náměšti dovezli první body do tabulky. Počty jsou jednoduché, 3x výhra, 3x 3:0 a 9 bodů je na světě!!! Chce se mi zvolat 3x hurá, hurá, hurá!!!
A jak vypadala hra? První zápas jsme hrály proti Brtnici. Ta patří mezi slabší soupeře a my jsme věděly, že ji musíme porazit. To se nám taky povedlo. Za 43 min. jsme okusily, jak chutná vítězství.
Další dva zápasy jsme odehrály s domácí Náměští. I tu jsme přehrály a oba zápasy jsme dotáhly do vítězného konce.
Jsem ráda, že dnes do hry zasáhlo všech 12 holek ze soupisky. Opory nezklamaly (Áďa, Eliška F. a Terka Havl.), na středu hřiště se blýskly i Eliška J. a Sára. Na smeči zahrála svůj pěkný standard Klárka J. a výborně do hry zasáhly i Klárka S. a Terka Háj. Na náhře se neztratila ani Kája, a když jí Ježíšek donese nové boty,… Ruce k dílu přiložily i naše nejmladší a nejmenší Anežka, Terka M. a Evča.
Holky, mám z vás dnes velkou radost a těším se na další spolupráci!!!!

 
tabulky
P Z B
1. VK Malá Skála 37 88
2. Havlíčkův Brod 37 72
3. Letovice 37 66
4. TJ Svitavy 37 60
5. Mnich. Hradiště 37 57
6. VK Hronov 37 54
7. Dvůr Králové 37 52
8. Pardubice 37 49
9. VK Choceň 37 43
10. Repre U18 10 18
11. TJ Žďár n. Sáz. 37 11

 
Copyright (c) Volejbal Žďár nad Sázavou 2024 / HTML 4.01 and CSS valid