Volejbal Žďár nad Sázavou

Články ze zápasů

Žáci zakončili sezónu dvěma porážkami 15.03.2015 | Zápasy

K poslednímu měření sil v rámci krajského přeboru se žáci vydali do Lípy u Havlíčkova Brodu. Vzhledem k předchozím výsledkům už nijak nemohli vylepšit poslední pozici v tabulce, cílem však bylo připsat ještě nějakou výhru a předvést dobrý volejbal.Vzhledem k souběhu s turnajem kadetů se tým tentokrát vydal bez svých tradičních opor o to však s větším odhodláním uhrát dobrý výsledek.


Žďár n. S. x Jihlava 0:2
V prvním zápase se proti nám postavil tým z Jihlavy. V prvním setu se nám relativně dařilo se soupeřem držet krok. Sehráli jsme několik dobrých útoků nebo zablokovali. Co nás však drželo hodně zpátky, byly naše chyby na podání. Za celý set jsme zkazili šest servisů a s tím se prostě vyhrát nedá! Jaká je podání zbraň, nám pak Jihlaváci ukázali ve druhém setu. Kvalitním podáním rozebrali naši přihrávku, prakticky nás nepustili do hry a zaslouženě vyhráli.

Žďár n. S. x Havlíčkův Brod 0:2
Ve druhém zápase prověřili naše síly kluci z domácího týmu. Celé utkání bylo velice vyrovnané, oba týmy se přetahovaly o vedení a rozhodovalo se až v koncovkách setů. Bohužel silnější nervy zachovali kluci z Brodu a porazili nás.

Žďár n. S. x Velké Meziříčí 0:2
Utkání s Velkým Meziříčím jsme předehrávali na minulém turnaji.

Přestože jsme na turnaj nejeli v plné sestavě, chtěli jsme předvést dobrou hru, což se nám misty dařilo. Celkově jsme však zůstali za očekáváním. Obě utkání jsme prohráli především na podání a přihrávce. Ocenit lze obětavost při hře v poli, díky níž se nám podařilo vybojovat několik těžkých míčů.

Sestava: Kuba Augustin, Luboš Augustin, Ondra Švoma, Radek Pohanka, Filip Mička, Kuba Humlíček, Ondra Sýkora, Honza Bartoň, David Havlíček, Dan Lojek

Celkovému zhodnocení sezony a působení žákovského družstva bude ještě věnován samostatný článek.

Trenérské duo Mouči + Peťa s podporou šoférského dua pan Augustin a pan Havlíček.

 
tabulky
P Z B
1. VK Malá Skála 37 88
2. Havlíčkův Brod 37 72
3. Letovice 37 66
4. TJ Svitavy 37 60
5. Mnich. Hradiště 37 57
6. VK Hronov 37 54
7. Dvůr Králové 37 52
8. Pardubice 37 49
9. VK Choceň 37 43
10. Repre U18 10 18
11. TJ Žďár n. Sáz. 37 11

 
Copyright (c) Volejbal Žďár nad Sázavou 2024 / HTML 4.01 and CSS valid