Volejbal Žďár nad Sázavou

Články ze zápasů

Únor přinesl U14 hned 5 bodů 28.02.2024 | Zápasy

Po měsíční pauze jsme předvedli dobrou formu na domácí palubovce.


Komentář smečařky Aničky:

V sobotu 24. 2. jsme odehrály domácí turnaj. Hrály jsme s Pelhřimovem Beachwell, Přibyslaví a Jihlavskou Demlovkou.

Úvodní zápas s Beachwellem jsme vyhrály 2:0. Oproti minulému zápasu se stejným soupeřem jsme se zlepšily. Závěrečné vítězství jsme oslavily poskakováním dokola a rybičkou.

Druhý zápas jsme hrály s Přibyslaví, se kterou jsme vyhrály 2:1. Soupeřky měly hodně vysoké podání, a to nám dělalo problém, ale zvládly jsme to. Přibyslav skoro pořád pinkala a málo smečovala, bohužel jsme sehrály tři sety, nakonec jsme ale mohly slavit vítezství.

Poslední zápas nás čekal s Demlovou. Hrály jsme dobrý volejbal. Jihlava měla prudké podání a nám se ho i přes velkou snahu podařilo přijmout. Ze zápasu s Jihlavou si odnáším, že když je prudké podání, stačí nastavit ruce a natočit se na nahrávačku.


Shrnutí trenéra:

Největším úspěchem je pro mě to, že se nám konečně volejbalovou hrou podařilo dojít k vítezství. Prohra s kvalitním soupeřem jako je Demlova mě nemrzí, pokud se nám podaří ukázat to, co se učíme. To se tentokrát povedlo. Konečně jsme udrželi dobrý stabilní výkon po celou dobu turnaje. Fungovalo postavení, dodržovali jsme systém. Podrželo nás podání, pokud jsme měli dobrý příjem, nebáli jsme se útočit a často nám to vycházelo. Zvládli jsme hlídat útok soupeře blokem, z toho nám „káplo“ i

několik bodů. Největší bolístkou je stále příjem, ale i zde je vidět, že naše intenzivní práce přinesla ovoce. Do hry se zapojily všechny hráčky. Velká pochvala míří i na lavičku, protože perfektně povzbuzovala a kterákoliv hráčka se dokázala kdykoliv zapojit do hry bez větších obtíží s postavením a hra mohla relativně plynout dál. Holky předvedly, že ve Žďáře umíme a chceme hrát volejbal a že nás to baví. Děkuji rodičům za podporu holek. Zároveň jim i družstvu žen za pomoc s organizací turnaje KP.

Za celé družstvo všechny zvu na poslední zápas turnaje KP. V sobotu 9. 3. nás na domácí palubovce na ZŠ Palachova čeká odveta s družstvem Štoků a věřím, že půjde o kvalitní podívanou. Přijďte nás podpořit a pomoct tak k zisku posledních možných třech bodů, které budeme potřebovat k udržení sedmé pozice v tabulce.

Sestava:

Nela Bělíková, Klára Blažíčková, Kristina Burešová, Nikola Flídrová, Natálie Halamková, Lily Izabela Kirk, Anna Kratochvílová, Karolína Mladenová, Julie Navrátilová, Aneta Piechulová, Julie Tomanová, Barbora Vinopalová, Adéla Vránková, Anna Vrábelová

Výsledky:

TJ Žďár nad Sázavou – Beachwell Pelhřimov 2:0 (12,19)

Základní škola Přibyslav – TJ Žďár nad Sázavou 1:2 (-17,18,-7)

TJ Žďár nad Sázavou – Školní sportovní klub Demlova Jihlava, z.s. 0:2 (-15,-14)

 
tabulky
P Z B
1. VK Malá Skála 37 88
2. Havlíčkův Brod 37 72
3. Letovice 37 66
4. TJ Svitavy 37 60
5. Mnich. Hradiště 37 57
6. VK Hronov 37 54
7. Dvůr Králové 37 52
8. Pardubice 37 49
9. VK Choceň 37 43
10. Repre U18 10 18
11. TJ Žďár n. Sáz. 37 11

 
Copyright (c) Volejbal Žďár nad Sázavou 2024 / HTML 4.01 and CSS valid