Volejbal Žďár nad Sázavou

Články ze zápasů

U14 se ve Štokách nedařilo 04.11.2023 | Zápasy

O prvním listopadovém víkendu se mladší žákyně vydaly do Štok odehrát dva zápasy. Po nepřesvědčivém výkonu jsme odjeli s jedním bodem.


Komentář blokařky Lili:
Tenhle zápas jsme hrály ve Štokách, kde jsme se potkaly jen ze Štokami. Hrály jsme 2 zápasy a bohužel jsme vyhrály jen jeden set. V prvním setu se nám dařilo, od druhého o trošku méně.
Největší chyby byly, že jsme podávaly do sítě a špatně jsme přijímaly míč. Zkoušely jsme zachraňovat co nejvíce míčů, co nám odlétly do autu.

Komentář trenéra:
V prvním zápase se nám ze začátku dařilo jak na příjmu, tak na podání. Holky se pokoušely i o útok, což se jim často dařilo. Díky tomu se nám podařilo první set vyhrát. Do druhého jsme nastoupili odevzdaně. Soupeřky se rozehrály a nám se přestalo dařit na podání. Bohužel, rozhodčí nám v setu nic neodpustil a holkám to značně ubralo na náladě. Tento duch hry se přenesl i do tiebreaku. Nedokázali jsme se dostat zpátky do naší hry a nedokázaly jsme si poradit s míči v zadní třetině hřiště. Soupeřky nás tak nakonec upinkaly 2:0.
I ve druhém zápase jsme, bohužel, pokračovali tak, jak skončil ten první. Nebojovali jsme, přizpůsobili jsme se a nechali se znovu upinkat. Tento styl hry nám prostě nesedí. Pokud se nám podařil dobrý příjem, byli jsme schopni i velmi slušně zaútočit. Škoda, že to nestačilo. Druhý zápas jsme tak nechali Štokám 2:0.
Pro mě, jako pro trenéra, z toho plyne, že se na tréninku musíme více zaměřit na dlouhé míče zadarmo a podání.

Sestava:
Klára Blažíčková, Kristina Burešová, Nikola Flídrová, Natálie Halamková, Lily Izabela Kirk, Karolína Mladenová, Aneta Piechulová, Julie Tomanová, Barbora Vinopalová, Adéla Vránková, Anna Vrábelová, Anna Kratochvílová, Julie Navrátilová
Výsledky:
Tělovýchovná jednota Sokol Štoky – TJ Žďár nad Sázavou 2:1 (-22, 15, 6)
Tělovýchovná jednota Sokol Štoky – TJ Žďár nad Sázavou 2:0 (19:10)


 
tabulky

 
Copyright (c) Volejbal Žďár nad Sázavou 2024 / HTML 4.01 and CSS valid