Volejbal Žďár nad Sázavou

Články ze zápasů

Starší žákyně zakončily sezonu na 4. místě 22.03.2015 | Zápasy

Žákyně odehrály poslední turnaj finálové skupiny, tentokrát v domácím prostředí. Komentář tentokrát napsala kapitánka týmu Romana Čuhlová.


Dneska jsme se vydaly do domácího prostředí, zahrát si volejbal. Měly jsme už tak nějak spočítané, že už asi na medaili šanci nemáme, a tak jsme řekly, že si aspoň zahrajeme a ukážeme našim hostům, že to umíme.

Hnedka první zápas jsme nastoupily proti Světlé, u které jsme si řekly, že nemusíme vyhrát, hlavně si zahrát. Prohrály jsme oba sety, ale myslím, že druhý byl lepší a dalo se na něj lépe koukat než na ten první, ale žádná sláva.

Po dvou zápasech, co jsme čekaly na lavičkách nebo v šatně, jsme konečně nastoupily do pole proti Bedřichovu. Bedřichov jsme chtěly porazit, což se nám první set podařilo úžasně, to jsme byly my, hrály jsme volejbal. Druhý set jsme ale udělaly to, co jsme nechtěly, před čím nás varoval trenér, usnuly jsme, a přestaly hrát a prohrály jsme. Do třetího setu jsme šly s odhodláním vyhrát. Ale tak moc jsme chtěly, až jsme dělaly moc nevynucených chyb a nedalo se na to pořádně koukat.

Poslední zápas byl s Veselím. Tenhle zápas jsme chtěli moc vyhrát, ale náš největší problém byl PŘÍJEM. Nasbíraly jsme si hodně bodů na podání, které nám hlavně zajistila Klárka díky skákanému podání. Poslední zápas byl i náš výkon slabý. Do příští sezóny musíme víc zapracovat na příjmu a na kroku k míči (a já na výskoku na blok).

Děkujeme za podporu fanouškům, nejvíce rodičům, mojí MAMINCE, rodičům Mokriček a Verčiným rodičům a Nikči babičce, dědovi a její mamce.... a kamarádům.

Ráda bych napsala něco o mých holkách. Na smeči je jako vždy Verunka s Niky, Verča to tam vždycky nařeže, taky proto je to naše kladivo týmu a Nikča má suprový lajny. Na nahrávce je Kája s Klárkou. Kája si zase zablokovala pár míčů a super nahrávky nemusím ani vypisovat. Klárka má krásný zalejvky, náhry a stihne snad každej míč, i ten co je centimetr nad zemí. Blokařky jsou: Barča a já. Barunka měla krásný doskoky a smeče ze středu, ale i zalejvky nám daly dost bodů. Samozřejmě když se nevede týmu, je třeba vystřídat, což se dneska hodilo, mě pomohla Áďa, která má krásný bloky a podání bylo také plusový, určitě se máme na co těšit, až přijde do kadetek, a Niky i Verči pomohla Eliška, která předvedla jak krásný příjem, tak podání i smeče. Pomohla taky Mája, která se vystřídala s Kájou v posledním zápase, má krásný náhry. Je spousta věcí,co máme pilovat, ale i spousta věcí, co umíme dobře. Je jasný, že někdy se nevede, ale když jsme jako tým spolu, je nám vždycky dobře.

Celou sezonu bych ohodnotila dobře, jako kapitánka jsem moc spokojená, i když jsme nakonec medaili nedostaly, tak si myslím, že jsme si zahrály dost dobře a zase se sblížily víc a víc. Jsem moc ráda, že na tuhle sezonu jsem mohla být kapitánkou a být s těmahle holkama, moc dobře se mi s nima hraje. Takže doufám, že bude stoupat jenom výš a další zápasy budeme vyhrávat. Blíží se třeba turnaj o Křištálový míč, tak ukážeme, co v nás je!

A ještě bych za celý náš tým chtěla moc poděkovat našemu trenérovi, který nás dovedl až sem a dovede ještě výš. Musíte být hodně silný, když někdy slyšíte, co si říkáme :-) DĚKUJEME!

Fotky k článku



 
tabulky
P Z B
1. VK Malá Skála 37 88
2. Havlíčkův Brod 37 72
3. Letovice 37 66
4. TJ Svitavy 37 60
5. Mnich. Hradiště 37 57
6. VK Hronov 37 54
7. Dvůr Králové 37 52
8. Pardubice 37 49
9. VK Choceň 37 43
10. Repre U18 10 18
11. TJ Žďár n. Sáz. 37 11

 
Copyright (c) Volejbal Žďár nad Sázavou 2024 / HTML 4.01 and CSS valid