Volejbal Žďár nad Sázavou

Články ze zápasů

Starší žáci předvedli výkon jako noc a den 24.02.2019 | Zápasy

Starší žáci v dalším kole krajského přeboru nejprve velice dobře zahráli proti silným soupeřům, ale pak nezvládli zápasy s papírově slabším soupeřem.


V dalším kole krajského přeboru se žáci představili na domácí palubovce. V neděli poměřili svoje síly s týmy Havlíčkova Brodu, Velkého Meziříčí "A" a "B".

ZR - Velké Meziříčí "A" 0:2
V prvním zápase jsme narazili na suveréna soutěže. Velmez sice po většinu utkání vedl, ale byli jsme mu důstojným soupeřem. Bojovali jsme, předvedli obětavé zákroky v poli, několikrát dobře zaútočili. Utkání rozhodl hlavně náš horší příjem a velká síla Meziříčí na útoku.

ZR - Havl. Brod 2:0
V letošní sezoně se nám poprvé podařilo porazit kluky z Havlíčkova Brodu. V zápase jsme dobře podávali a vyvarovali se velkému množství chyb. I díky tomu jsme se v obou setech dostali do pohodlného náskoku a ten si pohlídali až do konce.

ZR - Velké Meziříčí "B" 0:2, 1:2
Bohužel poslední dva zápasy už nám nevyšly podle našich představ. Možná to bylo naší únavou nebo podceněním soupeře. Na výsledku se jistě taky podepsalo několik změn v sestavě. Od začátku prvního zápasu jsme tahali za kratší konec a nadšeně bojující soupeři nás porazili. K našemu horšímu příjmu jsme v těchto zápasech přídali velké množství chyb. Bylo to o to horší, že tyto chyby přicházely v koncovkách nebo ve chvílích, kdy jsme se nadechovali k dotažení bodové ztráty.

V prvních dvou zápasech jsme předvedli dobrý výkon a i přes porážku s Velkým Meziříčím "A" si myslím, že jsme ukázali, že se stále zlepšujeme a volejbal hrát umíme. Bohužel dva zápasy s běčkem Velmezu nás rychle vrátili na zem. Je škoda, že jsme nezvládli ani jednu vyrovnanou koncovku, naopak se nám rozklepala kolena a chybami jsme soupeři vítězství doslova darovali.

Sestava: A.Pavlík, M. Pavlík, T. Jeřábek, T. Hansl, F. Němec, J. Šebesta, T. Veselý, P. Švoma, J. Hromádka, O. Brabec, T. Smolík

 
tabulky
P Z B
1. VK Malá Skála 37 88
2. Havlíčkův Brod 37 72
3. Letovice 37 66
4. TJ Svitavy 37 60
5. Mnich. Hradiště 37 57
6. VK Hronov 37 54
7. Dvůr Králové 37 52
8. Pardubice 37 49
9. VK Choceň 37 43
10. Repre U18 10 18
11. TJ Žďár n. Sáz. 37 11

 
Copyright (c) Volejbal Žďár nad Sázavou 2024 / HTML 4.01 and CSS valid