Volejbal Žďár nad Sázavou

Články ze zápasů

První letošní domácí zápasy mladších žákyň (U14) 25.11.2023 | Zápasy

Na naší palubovce se nám nedařilo.


Článek píše blokařka Kiki.
V sobotu 25.11 jsme hrály ve Žďáře nad Sázavou dva zápasy, s Novým Veselím a Havlíčkovým Brodem B. Bohužel jsme nevyhráli ani jeden set. V prvním setu se nám moc nedařilo, ale bylo to pouze našimi chybami. Nezvládali jsme příjem a podání jsme měli většinou do sítě. V druhém setu se nám dařilo o trochu lépe. V druhém zápasu se nám dařilo, ale neměli jsme moc dobrý příjem, ale měli jsme dobrý podání a smeče.

Komentář trenéra:
V žádném setu se nám toho nepodařilo moc předvést. Nezvládáme dodržovat systém, hráčky se na sebe bojí vzít zodpovědnost, zavčas si zavolat na míč. To pak vede k překrývání hráček v poli a zmatkům při vybírání míčů. Vznikne pak zmatek a ani ke stropu zvednutý míč pak nejsme schopni na zbývající dva údery přehrát přes síť nebo trefujeme aut. Soupeři toho nepotřebovali moc uhrát a stačilo jim pouze podat, to jim dovolilo značně prostřídat. Do hry nás občas vrátila kratší série na podání, obecně ale podáme jednou a další podání zkazíme. Dobrou zprávou je, že pokud se nám podaří lepší příjem, není už pro nás problém zaútočit. Výsledek odpovídá výkonu.

Sestava:
Klára Blažíčková, Kristina Burešová, Nela Bělíková, Nikola Flídrová, Natálie Halamková, Lily Izabela Kirk, Karolína Mladenová, Aneta Piechulová, Barbora Vinopalová, Anna Kratochvílová, Julie Navrátilová

Výsledky:
TJ Žďár nad Sázavou – Tělovýchovná jednota Jiskra Havlíčkův Brod z.s. "A" 0:2 (-6,-7)
TJ Žďár nad Sázavou – TJ Sokol Nové Veselí 0:2 (-18,-18)


 
tabulky

 
Copyright (c) Volejbal Žďár nad Sázavou 2024 / HTML 4.01 and CSS valid