Volejbal Žďár nad Sázavou

Články ze zápasů

Mladší žákyně v Pelřimově dokázaly i zabojovat 11.11.2023 | Zápasy

Výkon 50/50 jsme ukázali v zápase s Bedřichovem a Pelhřimovem.


Komentář smečařky Káji:
V sobotu 11.11 jsme se utkali v Pelhřimově s týmy mladších žákyň Sokol Bedřichov a TJ Pelhřimov.
S Bedřichovem jsme hráli jako první a prohráli jsme 0:2, první set dopadl 4:25 kvůli příjmu který nám nešel. Cca 13:25 dopadl druhý set. V prvním setu se nám nedařil příjem ani podání.
I s Pelhřimovem jsme to prohráli 0:2. V prvním setu s Pelhřimovem měli na začátku náskok o 9 bodů ale jak nám šel příjem, tak jsme je dohnali a chvíli to bylo napínavý že jsme mohly vyhrát set, ale kvůli našim chybám nás zase dorovnali a pak vyhráli. V druhém setu to dopadlo 21:25 a dost nás to mrzelo, protože to bylo na hraně k vítězství. Dařilo se nám hodně smečí i bloků, dokázali jsme dobře podávat. Z našich chyb se čím dál víc a líp učíme hrát volejbal.

Komentář trenéra:
V prvním zápase nás překvapila volejbalovost soupeře, což už by tak být nemělo. Celý první se jsme se nemohli rozehrát, nedržel nás ani servis. V půlce druhého setu jsme konečně začali být pro Bedřichov „problém“, taky na ně stačí podat, přehrát míč přes síť nebo ob čas zasmečovat.
V druhém zápase jsme konečně předvedli bojovný a odhodlaný volejbal, každá hráčka na sebe dokázala vzít svůj díl zodpovědnosti a pokud jsme dodržovali systém, fungovalo to. V prvním setu nás bohužel stálo vítězství naše podání, nedařilo se dám dát delší bodovou sérii, a tak nám soupeř pomalu unikal. Ve druhém setu to přisuzuji i některým zvláštním výrokům rozhodčí, každopádně se nesmí stát, že jsme ukřivděni a pak zkazíme dva nebo tři míče zcela zbytečně. Holky zaslouží obrovskou pochvalu za bojovné nasazení do hry a doufám, že ho předvedou i 25. 11. na Palachovce domácímu publiku.

Sestava:
Klára Blažíčková, Kristina Burešová, Nela Bělíková, Nikola Flídrová, Natálie Halamková, Lily Izabela Kirk, Karolína Mladenová, Aneta Piechulová, Vanessa Tomková, Barbora Vinopalová
Výsledky:
TJ Žďár nad Sázavou – Tělocvičná jednota Sokol Bedřichov 0:2 (-4, -13)
TJ Žďár nad Sázavou – Tělovýchovná jednota Spartak Pelhřimov z. s. 0:2 (-15, -21)


 
tabulky
P Z B
1. TJ Žďár n. S. 2 6
2. SK Telč 2 6
3. SK Jihlava 2 0
4. Jiskra Havl. Brod 2 0
5. Spartak Pelhřimov 0 0
6. Slavoj Polná 0 0

 
Copyright (c) Volejbal Žďár nad Sázavou 2024 / HTML 4.01 and CSS valid