Volejbal Žďár nad Sázavou

Články ze zápasů

Minivolejbalisté bojovali v Třebíči a Dobroníně 10.02.2014 | Zápasy

Minivolejbalisté tuto neděli museli rozdělit své síly, když starší tým vyrazil do Třebíče bojovat o další body ve skupině A a mladší přípravka vyrazila do Dobronína zápasit ve skupině B.


Družstvo starších ve složení Romča, Terka, Klárka, Eliška a Luboš pod vedením Moučiho a Číry si v průběhu turnaje připsalo jediné vítězství nad týmem Třebíče, v ostatních střetnutích s týmem Senožat, Světlé a dalšího týmu Třebíče odešlo poraženo. Dobré momenty, kdy naši minivolejbalisté dokázali sehrát výborné akce zakončené smečí, bohužel střídali s momenty, kdy především nedostatkem komunikace si v poli nechali padat jednoduché míče. Zlepšení lze určitě spatřovat v podání i kvalitě nahrávky. Pozitivem je i zapracování nováčka Luboše do týmu. Do dalšího turnaje musíme pracovat na týmové souhře a komunikaci na hřišti.

Přípravka vyrazila s trenérskou Anetou ve složení Tanýsek, Maxim, Tadeáš, Lucka, Valča a Sára. První zápas naše nejmladší naděje sehrály se ZŠ Týnská "B", přičemž tento zápas by se dal považovat za utrápený kvůli kvalitnímu soupeři. Druhý zápas však začal nabírat obrátky. Hráli jsme s Brtnicí, žďárští stabilně podávali, zápas byl velice vyrovnaný, ale nakonec jsme s velkým úsilím první set prohráli. S druhým setem však přišel jásot a první vítězný set nad Brtnicí. Třetí set si Brtnice ubránila a my nakonec prohráli 2:1. Třetí zápas byl s naším nejvyrovnanějším soupeřem Havlíčkovým Brodem. První set skončil po vyrovnané koncovce 18:16 vítězstvím Brodu. Druhý zápas jsme soupeře s přehledem vyhráli, ale euforie vyhroceného zápasu nakonec pohltila naše družstvo a skončili jsme s porážkou 2:1. Poslední zápas se Světlou nás čekalo překvapení, a to vítězství prvního setu nad námi ještě neporaženým týmem. Druhý i třetí set už soupeř otočil.

Starší tak budou v příštím turnaji, který se bude konat 23. března, bojovat ve skupině A a přípravka ve skupině B. Všichni se na něj již těšíme! Díky patří všem rodičům za pomoc s dopravou.

 
tabulky
P Z B
1. VK Malá Skála 37 88
2. Havlíčkův Brod 37 72
3. Letovice 37 66
4. TJ Svitavy 37 60
5. Mnich. Hradiště 37 57
6. VK Hronov 37 54
7. Dvůr Králové 37 52
8. Pardubice 37 49
9. VK Choceň 37 43
10. Repre U18 10 18
11. TJ Žďár n. Sáz. 37 11

 
Copyright (c) Volejbal Žďár nad Sázavou 2024 / HTML 4.01 and CSS valid