Volejbal Žďár nad Sázavou

Články ze zápasů

Kadeti sehráli nepodařené zápasy v Litomyšli 25.11.2013 | Zápasy

K dalšímu dvojutkání krajského přeboru kadetů odjíždělo naše družstvo do Litomyšle s odhodláním navázat, případně zase o něco vylepšit výkony z předchozího kola s Pardubicemi.


VK Litomyšl - TJ Žďár nad Sázavou 3 : 0 (11,12,8) a 3: 0 (19,3,1)

Do prvního utkání nastoupili v základní sestavě Dominik s Lukášem na smeči, Danek P. a Šimi na nahrávce a Smolda a Gregim na bloku. Bohužel na slibný výkon z předchozího kola se podařilo navázat pouze v začátcích prvních dvou setů, pak nás hráči Litomyšle donutili výborným plachtícím podáním a kvalitním útokem ze středu i z kůlu ke spoustě chyb, především na příjmu i ve hře v poli, a díky tomu jsme ztratili šance na příznivý výsledek.

Po zhlédnutí zápasu mužů o 1. místo KP mezi Litomyšlí a Chvaleticemi, se kterými jsme se střídali, nastoupila stejná základní sestava do druhého zápasu s cílem vyvarovat se zbytečných chyb z předchozího utkání a být Litomyšli co nejvíce vyrovnaným soupeřem. V prvním setu se nám to skutečně podařilo. Díky velmi dobrému podání, kvalitnímu útoku podpořenému obětavou hrou v poli a s minimem chyb na příjmu jsme sehráli dosud náš nejlepší set v soutěži, který jsme ale bohužel ztratili kvůli několika chybám v koncovce. I nadále jsme chtěli pokračovat v předvedené hře z prvního setu, ale opak byl pravdou. Soupeř přestal dělat chyby a nám se nedařilo vůbec nic, nepomohly timeouty, střídání, domluva hráčům, prostě nic. To, co se dělo ve druhém a třetím setu na hřišti, se dá zhodnotit jednoduše dvěma slovy – TOTÁLNÍ PROPADÁK !!!

Sestava: Lukáš Gregor, Danek Pavlík, Martin Smolík, Dominik Škarka, Pavel Šimek, Jan Gregor, střídali Jan Kalina, Vašek Parcl, Adam Peňáz a Dan Lojek.

Poděkování za bezpečnou přepravu části týmu patří našemu stálému dopravci Kamilu Pavlíkovi, který byl stejně jako já velmi zklamán z výkonu našeho týmu (kromě již zmiňovaného 1. setu ve druhém zápase).

Z. Kalina

 
tabulky
P Z B
1. VK Malá Skála 37 88
2. Havlíčkův Brod 37 72
3. Letovice 37 66
4. TJ Svitavy 37 60
5. Mnich. Hradiště 37 57
6. VK Hronov 37 54
7. Dvůr Králové 37 52
8. Pardubice 37 49
9. VK Choceň 37 43
10. Repre U18 10 18
11. TJ Žďár n. Sáz. 37 11

 
Copyright (c) Volejbal Žďár nad Sázavou 2024 / HTML 4.01 and CSS valid