Volejbal Žďár nad Sázavou

Články ze zápasů

Kadetky si po špatném domácím výkonu značně zkomplikovaly situaci 11.02.2017 | Zápasy

Kadetky v sobotu 11.2. doma po velmi špatném výkonu podlehly 2:3 a 1:3 Prostějovu. Komentář k utkání napsala kapitánka Kája Sekničková.


Komentář kapitánky Káji:

Do prvních 2 setů jsme nastupovali nekoncentrované, lítal nám příjem a díky tomu jsme nedokázali složit útoky na zem. Hra v poli také nebyla podle našich představ a dělalo nám problém sebrat i lehké míče. Ani podáním jsme soupeřky nezatlačili, tak jak jsme chtěli. Do třetího setu jsme se snažili se co nejvíc vyhecovat a najednou se všechno dařilo. Příjem se zlepšil, skvěle jsme útočili, měli jsme pár bodových bloků a dokázali jsme soupeřky potrápit podáním. Ve čtvrtém setu jsme pokračovali ve velmi dobrém výkonu a tím jsme si vybojovali tiebreak. V tom jsme ale opět dělali moc chyb, a proto jsme 1. zápas prohráli 2:3.

Ve druhém zápase jsme chtěli navázat na hru ze třetího a čtvrtého setu, ale bohužel se nám to nepovedlo. První dva sety jsme opět prohráli. Jedinou světlou chvilkou byl 3. set, ve kterém jsme se dokázali zvednout. Ale bohužel jsme to nedokázali dovést do tiebreaku a 4. set jsme prohráli.

Je to škoda, protože jsme věděli, že jsme na ně měli, ale doufáme, že příští týden v Brně bude lepší.


Komentář trenérů:

V sobotu proti Prostějovu jsme podali jeden z nejhorších výkonů v této sezoně - odevzdaný, bezkrevný a hlavně plný neustále se opakujících chyb. Soupeř měl určitě své kvality, ale byl by hratelný, pokud bychom podali náš standardní výkon.

Příští týden v Brně nás každopádně nečeká zrovna lehký úkol a abychom ho úspěšně zvládli, budeme muset pořádně zamakat. Tři týmy mají 2 kola před koncem soutěže naprosto stejný počet bodů a jedno z nich bude čekat baráž o udržení 1. ligy. Doufáme, že se to nebude týkat nás. Určitě je to v našich silách, zatím to stále máme ve svých rukou...

 
tabulky
P Z B
1. VK Malá Skála 37 88
2. Havlíčkův Brod 37 72
3. Letovice 37 66
4. TJ Svitavy 37 60
5. Mnich. Hradiště 37 57
6. VK Hronov 37 54
7. Dvůr Králové 37 52
8. Pardubice 37 49
9. VK Choceň 37 43
10. Repre U18 10 18
11. TJ Žďár n. Sáz. 37 11

 
Copyright (c) Volejbal Žďár nad Sázavou 2024 / HTML 4.01 and CSS valid