Volejbal Žďár nad Sázavou

Články ze zápasů

Kadeti - Zlepšujeme se! 10.11.2013 | Zápasy

V neděli bylo na pořadí další kolo krajského přeboru kadetů. Na 5. ZŠ dorazil tým z Pardubic.


Náš tým v počtu dvanácti hráčů, tří trenérů, dvou dalších trenérů a jednoho fotografa(taky trenéra) byl připraven k tomu, aby vylepšil své renomé v soutěži a získal další zkušenosti.

Do prvního zápasu jsme vstoupili v základní sestavě Dominik a Peťa na smeči, Martin a Honza G. na bloku, Danek P. a Pavel Š. na nahrávce. Od soupeře jsme očekávali dobrý volejbal, snahu o kombinace a zkušenosti, které my zatím nemáme. Během 1. setu se toto potvrdilo. Nicméně naše snaha byla odporovat a také předvést, že něco již umíme. A to také bylo viděno.

Nemá příliš cenu rozebírat průběh setů či zápasů. Oba zápasy se nesly v podobném duchu. V určitých fázích hry jsme dokázali konkurovat klukům z Pardubic, bohužel po dobré sérii se u nás často objevují fáze nekoncentrovanosti a toho soupeř vždy využije.

Výsledkově: 0:3 a 0:3 z našeho pohledu.

Z té kladné stránky na naší straně stojí za zmínku kvalitní servis v podání Peti a Danka P., dobrá souhra nahravačů s krajními smečaři a následné útoky. Mezi naše slabiny patří hra bez míče a přihrávka. To jsou právě věci, které přichází s herní praxí. Jak píši v nadpise - zlepšujeme se, když v tomhle vydržíme, volejbal se brzy hrát naučíme. Za mě osobně: ,, Dnes jsme předvedli, to, co umíme, a je to slibné do budoucna."

Sestava: Dominik Škarka, Peťa Sobotka, Danek Pavlík, Pavel Šimek, Martin Smolík, Honza Gregor, Honza Kalina, Pavel Čuda, Adam Peňáz, Danek Lojek, Radek Pohanka, Lukáš Gregor

Trenéři: Ondřej Kadlec, Petr Kadlec, Zbyněk Kalina
Dívající se trenéři: Jiří Moučka, Jan Čirka, Kuba Trojánek

Ondřej Kadlec

 
tabulky
P Z B
1. VK Malá Skála 37 88
2. Havlíčkův Brod 37 72
3. Letovice 37 66
4. TJ Svitavy 37 60
5. Mnich. Hradiště 37 57
6. VK Hronov 37 54
7. Dvůr Králové 37 52
8. Pardubice 37 49
9. VK Choceň 37 43
10. Repre U18 10 18
11. TJ Žďár n. Sáz. 37 11

 
Copyright (c) Volejbal Žďár nad Sázavou 2024 / HTML 4.01 and CSS valid