Volejbal Žďár nad Sázavou

Články ze zápasů

Juniorky zůstávají stále neporaženy i po utkáních v Humpolci 12.03.2017 | Zápasy

Juniorky v neděli 12. března odehrály v Humpolci předposlední letošní zápasy krajského přeboru. Komentář k utkáním tentokrát napsaly obě Elišky (smečařka Eliška Flídrová a blokařka Eliška Janovská) a doplnili jej trenéři.


Komentář Elišky Flídrové:

První zápas jsme hrály se Štoky. Nastoupily jsme v základní sestavě: Kája na nahře, Eliška J. a Terka na bloku a Barča s Domčou na smeči. Zápas proběhl velmi rychle, bylo hotovo za necelou hodinku a skončil 3:0 pro nás. V druhém zápase, ktery začal téměř bez přestávky, jsme hrály s domácím Humpolcem. Na začátku prvniho setu jsme hrály dobře, ale v půlce se nám přestalo dařit, v koncovce jsme udělaly několik chyb a set bohužel skončil ve prospěch soupeře. Do dalších setů jsme ale už šly naplno a zápas skončil 3:1 pro nás.


Komentář Elišky Janovské:

Dnes jsme zamířily podruhé v tomto roce do Humpolce. První zápas jsme hrály se Štok. Čekaly jsme jasnou výhru a také jsme se jí dočkaly. Sice jsme dělaly mnoho nevynucených chyb, ale i tak to stačilo na výhru 3:0.
Bez přestávky na svačinu jsme hned nastoupily do druhého zápasu proti Humpolci. Sestava se nijak neměnila jen Eliška F. střídala na smeči Barču. V prvním setu jsme dělaly mnoho chyb, proto jsme se dostaly až do koncovky, kterou jsme bohužel prohrály. Po tomto setě jsme si řekly, že nesmíme dělat tolik chyb, a také jsme jich skutečně v další hře udělaly o mnoho méně. Domču, která měla bolavá záda, vystřídala po 2. setu na smeči Barča. Hrály jsme lepší volejbal, než v úvodním setu, a tak jsme vyhrály tento zápas 3:1. Za 14 dní nás čeká Třebíč v domácím prostředí, byly bychom moc rády, kdybyste nás přišli podpořit, protože budeme slavit titul ;-)

Komentář trenérů:

K utkáním jsme jeli bez 3 hráček základní sestavy (Míša je po operaci slepáku, Gabča laboruje se zraněným ramenem a Verča je na lyžáku) a o další jsme přišli v průběhu zápasu (Domča si hnula se zády). I tak jsme dokázali udržet dosavadní neporazitelnost a je nutno říct, že Humpolec dnes podal velmi dobrý výkon a donutil nás pořádně zabrat. Hrál se oboustranně dobrý volejbal a my, přestože jsme byli mladší, prokázali jsme větší zkušenosti a dokázali otočit výsledek z 0:1 na 3:1. Cením si toho, že jsme to neodchodili, a i když se nedařilo, dokázali jsme to zvrátit a otočili to. Chybí nám už jen poslední krok, který spočívá v domácím utkání s Třebíčí, které odehrajeme v sobotu 25. března na Palachovce. Určitě chceme zkusit vyhrát i tyto poslední 2 utkání a projít tak celou sezonou bez jediné porážky. Byla by to bomba, kdyby se nám to povedlo. A ať to dopadne jakkoli, budeme určitě přebírat medaile a titul přeborníka kraje Vysočina, máme potvrzeno z KVS, že nám je přijedou předat. Už se na to všichni moc těšíme, přijďte oslavit tento velký úspěch s námi ;-)

Fotky k článku



 
tabulky
P Z B
1. VK Malá Skála 37 88
2. Havlíčkův Brod 37 72
3. Letovice 37 66
4. TJ Svitavy 37 60
5. Mnich. Hradiště 37 57
6. VK Hronov 37 54
7. Dvůr Králové 37 52
8. Pardubice 37 49
9. VK Choceň 37 43
10. Repre U18 10 18
11. TJ Žďár n. Sáz. 37 11

 
Copyright (c) Volejbal Žďár nad Sázavou 2024 / HTML 4.01 and CSS valid