Volejbal Žďár nad Sázavou

Články ze zápasů

Juniorky doma vyhrály bez ztráty jediného setu 06.03.2016 | Zápasy

Juniorky (či spíše tým kadetek doplněný o 2 juniorky), zvládl doma na výbornou zápas se Štoky a vyhrál bez ztráty jediného setu. Komentář k utkáním napsala tentokrát nová kapitánka týmu Kája Sekničková. Kompletní videa z obou utkání si můžete stáhnout na serveru ulozto.cz, odkazy najdete v sekci "Psali o nás a média"


Pohled očima kapitánky Káji:
Už před prvním zápasem jsme všechny věděly, že se od nás očekává, že získáme všech 6 bodů. Do prvního zápasu jsme tedy nastoupily v sestavě: Áďa s Gabčou na bloku, Anička na účku, já na náhře, Klárka na liberu a na smeči Verča s Domčou. První set jsme poměrně jasně vyhrály a bylo to hlavně díky našemu dobrému podání. Do dalších setů se sestava ještě několikrát změnila a další 2 sety jsme vyhrály s poměrně velkým náskokem. Po malé pauze jsme nastoupily do 2. zápasu. Sestava se skoro nezměnila, akorát Verča se přesunula na účko a místo ní šla na smeč Barča. Ze začátku jsme sice měly trošku problém s příjmem, ale rychle jsme díky tvrdému útoku a následným skvělým podání vyrovnaly a set jsme následně vyhrály. Poté jsme celkem snadno získaly i další 2 sety. Nakonec jsme tedy náš cíl splnily a oba zápasy jsme shodně vyhrály 3:0. Myslím si, že se nám povedlo nepodřídit se hře soupeře a díky tomu, že jsme měly v každém setu veliký náskok, jsme mohly zkusit nové herní prvky, i když ne vždycky se to povedlo ;-)

Komentář trenéra:
Po včerejším triumfu zlatých kadetek dneska prakticky stejný tým doplněný o Gabču a nově také Dominiku, které u nás nyní hostuje z Přibyslavi, nastoupil proti Štokům. Neponechali jsme nic náhodě a drželi zápas po celou dobu pevně v rukou. Do hry se postupně zapojily všechny hráčky, vyzkoušeli jsme si různé herní varianty na různých postech. Největší rozdíl mezi oběma týmy byl hlavně v útoku, kde jsme zcela dominovali. Obě utkání byla odehrána vždy za necelou hodinku. Výborně svou premiéru zvládla Dominika, která do našeho týmu skvěle zapadla a bude velkým přínosem nejen po stránce volejbalové ;-)

Nyní juniorky drží 3. příčku tabulky a do konce soutěže se utkají s Humpolcem (u nich 20. března), který má již prakticky jistou stříbrnou příčku, a doma s Havlíčkovým Brodem (27. března), což bude velmi pravděpodobně přímý souboj o bronzové medaile.

Fotky k článku



 
tabulky
P Z B
1. VK Malá Skála 37 88
2. Havlíčkův Brod 37 72
3. Letovice 37 66
4. TJ Svitavy 37 60
5. Mnich. Hradiště 37 57
6. VK Hronov 37 54
7. Dvůr Králové 37 52
8. Pardubice 37 49
9. VK Choceň 37 43
10. Repre U18 10 18
11. TJ Žďár n. Sáz. 37 11

 
Copyright (c) Volejbal Žďár nad Sázavou 2024 / HTML 4.01 and CSS valid