Volejbal Žďár nad Sázavou

Články ze zápasů

Juniorky doma se Svitavami nebodovaly 06.11.2023 | Zápasy

V neděli 5.11.2023 juniorky ve 2. lize hostily na domácí palubovce tým Svitav. Komentář napsal (tentokrát velmi nespokojený) trenér Pavel Veselý.


Toto utkání pro nás skončilo bez zisku bodu, i když jsme na tohoto soupeře měli. Ale soupeř si právem odvezl všech 6 bodů, protože nám ukázal, jak se bojuje o důležité body a co je to týmový výkon. Mnohem horší než výsledek je ale náš předvedený herní projev. My jsme k utkání přistoupili velmi laxně a po celou dobu (s výjimkou jednoho vyhraného setu) jsme byli zcela jasně horší, a to ve všech činnostech. Nulová komunikace, chybějící pozitivní emoce, neustálé opakování stejných chyb, nedodržování taktiky a stanovených pokynů - to byl náš standardní herní projev, který jsme v tomto utkání předvedli, a proto je výsledek takový, jaký je.

Náš bezkrevný výkon nejde ničím omluvit, takhle se prostě k utkáním nedá přistupovat, a i když se nedaří, nejde utkání odchodit se svěšenou hlavou a čekat na jeho konec. Možnost na nápravu reputace před domácími diváky budeme mít netradičně v pátek 17. listopadu, kdy se v tento sváteční den utkáme s Kolínem.

Volejbal to byl z naší strany více než mizerný, ale díky fotografovi Jiřímu Uchytilovi z něj máme alespoň krásné fotky, za které mu tímto ještě jednou děkujeme.

Sestava:
náhra Áňa a Verča, blok Lucka, Barča Prochy, Kája, účko Jolča, smeč Barča Bohy, Marťa a Agy, libero Kiki K.

Výsledek:
TJ Žďár nad Sázavou - TJ Svitavy 1:3 (-13,19,-15,-12) a 0:3 (-13,-17,-23)

Fotky k článku



 
tabulky

 
Copyright (c) Volejbal Žďár nad Sázavou 2024 / HTML 4.01 and CSS valid