Volejbal Žďár nad Sázavou

Články ze zápasů

Druhý kadetský turnaj v Chocni 15.03.2015 | Zápasy

Nadstavbová část soutěže kadetů pokračovala druhým turnajem na palubovce Chocně. Týmy Pardubického kraje a Vysočiny se sjely k pokračování volejbalového zápolení ve skupině o 6. až 9. místo. Před turnajem jsme museli ovšem řešit několik nepříjemností, Martin Smolík a Josef Vrbka byli nemocní, v sobotu přibyly další dvě omluvenky od Honzy Kaliny a Lukáše Gregora. V neděli ráno odcestovalo 8 hráčů směr Choceň.


ZR x Třebíč

Do zápasu jsme vstoupili velice vlažně, trápili jsme se na servisu a tým Třebíče, který se dlouhodobě potýká s malým počtem hráčů, se žďárskému týmu vyrovnával ve výkonu. Při našem zlepšeném podání jsme Třebíč dokázali porazit 2:0.

ZR x Choceň

Choceňský tým se prezentuje dobrým volejbalem, kterému jsme se chtěli ,, přizpůsobit“, nicméně nás po celý zápas srážela špatná přihrávka. Těžko jsme pak dokázali za ztížených podmínek otáčet po přihrávce a Choceň zaslouženě zvítězila v poměru 2:0

ZR x Česká Třebová

Tým České Třebové byl poslední soupeřem našeho týmu na turnaji. Nedokázali jsme do hry přenést koncentraci, jenž by nám umožnila v klidu vstoupit do utkání. Především zkažené servisy znamenaly zisk prvního setu pro Č. Třebovou. I přes obrovskou chybovost na podání (9 zkažených servisů) jsme dokázali v druhém setu odskočit až na rozdíl deseti bodů a vyrovnat stav utkání. V rozhodujícím tie-breaku soupeři hodně znejistěli. Z toho jsme dokázali v prostřední části setu získat vedení, které jsme udrželi do samotného konce. 2:1 pro Žďár.

Okleštěná sestava bez možnosti střídání nepřekročila svůj stín. Bodově jsme si oproti prvnímu turnaji polepšili, herní projev přísnější měřítko nesnesl. Do konce soutěže nás čekají ještě dva turnaje – 29.3. v Č.Třebové, 12.4. na domácí půdě. Pevně věříme, že náš výkon bude gradovat a na posledních turnajích předvedeme kus volejbalového umu.

Ondra Kadlec, Zbýňa Kalina – trenéři

Kamil Pavlík – obětavý rodič a podporovatel

 
tabulky
P Z B
1. VK Malá Skála 37 88
2. Havlíčkův Brod 37 72
3. Letovice 37 66
4. TJ Svitavy 37 60
5. Mnich. Hradiště 37 57
6. VK Hronov 37 54
7. Dvůr Králové 37 52
8. Pardubice 37 49
9. VK Choceň 37 43
10. Repre U18 10 18
11. TJ Žďár n. Sáz. 37 11

 
Copyright (c) Volejbal Žďár nad Sázavou 2024 / HTML 4.01 and CSS valid