Volejbal Žďár nad Sázavou

Články ze zápasů

Utkání mužů na domácí palubovce s Dvorem Králové 19.11.2023 | Zápasy

Dne 18. listopadu 2023 jsme na domácí palubovce v 11. a 12. kole 2. ligy mužů přivítali mužstvo Dvora Králové nad Labem. Komentář utkáním napsal univerzál Jaromír Uhlíř.


Hosté přijeli v úsporném počtu 7 kusů a při zahajovacím hvizdu jim oponovala vřava celkem 2 domácích diváků. V průběhu prvního setu se přitrousilo dalších 18, za což jim patří naše díky.
Utkání probíhalo stejně jako valná většina všech těch předchozích v této sezóně. Neponechali jsme nic náhodě a na soupeře jsme vletěli měkkým útokem ze všech postů, čistou nulou v poli, nespočtem technických chyb a plachtícím servisem strategicky vedeným do poloviny sítě. Z hlediska pozitiv se většinou celkem slušně dařil příjem.
Soupeř nám oplácel podobným volejbalem, čímž byly první dva sety celkem vyrovnané. Místy jsme i vedli. Jedna koncovka byla vypjatá, ale Dvůr oba sety vyhrál především díky tomu, že jim velmi obstojně hrál první smečař a o trochu lépe fungovala obrana.
Ve třetím setu proti nám nastoupilo sedm zázračných volejbalistů, kteří nás, posíleni vedením o dva sety, přejeli celkem bez zaváhání.

Co se výmluv týče, chyběli nám kapitán Kuba Augustin a první smečař Peťa Sobotka.

Sestava: D. Pavlík, A. Pavlík, F. Němec, L. Augustin, D. Milota, T. Smolík, P. Kadlec
Střídali: O. Švoma, P. Švoma, T. Němec, J. Duda, T. Jeřábek, J. Uhlíř

Druhé utkání, po drobných obměnách sestavy, probíhalo a dopadlo naprosto stejně.

Výsledky:
TJ Žďár nad Sázavou - VK Dvůr Králové nad Labem 0:3 (-21, -25, -18)
TJ Žďár nad Sázavou - VK Dvůr Králové nad Labem 0:3 (-20, -20, -15)

Fotky k článku



 
tabulky

 
Copyright (c) Volejbal Žďár nad Sázavou 2024 / HTML 4.01 and CSS valid