Volejbal Žďár nad Sázavou

Články ze zápasů

Další kolo českého poháru odehrály žákyně v Pouchově 21.11.2023 | Zápasy

Stručné shrnutí turnaje napsala nahrávačka a v některých zápasech i univerzálka Barďa Frendlová.


Komentář Bardi:
Tento ČP jsme hrály se sestavou složenou převážně z nových hráček. V sobotu jsme hrály čtyři zápasy, bohužel jsme všechny prohrály. Hra ale nevypadala špatně. Zápasy jsme hrály ZR-Pouchov, ZR-Vyškov D, ZR-Přerov, ZR-Břeclav. Častou chybou bylo špatné podání, ale byly chvíle, kdy se i táhla dlouhá šňůra podání.
V neděli jsme hrály dva zápasy a to s Vyškovem C, se kterým jsme vyhrály 2:0. Hra byla často napínavá, ale hru jsme dosáhly do úspěšného konce. A poslední zápas tohoto ČP jsme hrály s Lanškrounem, se kterým jsme prohrály, ale hra byla velmi vyrovnaná. Na výhru jsme určitě měly, ale bohužel nás v posledních bodech porazily.

Doplnění trenérky:
Do Pouchova jsme vyrazily s velmi mladou sestavou s cílem nasbírat co nejvíc herních zkušeností, které nám určitě pomůžou v zápasech KP. Za víkend jsme odehrály 6 utkání. Vyhrály jsme pouze nedělní první zápas proti Vyškovu C. V tomto zápase jsme velmi dobře podávaly i přijímaly. První 2 bodové bloky si připsala Valentýna a předvedly jsme, že umíme útočit nejenom kůlem, ale i středem (Vali a Aga K.) Další zápasy jsme sice prohrály, ale ne úplně jasně. S Pouchovem, Vyškovem D a Lanškrounem jsme vždy v jednom setu sehrály dramatickou koncovku, která pro nás zatím nedopadla dobře.
Celkově jsem ráda, že se do hry zapojily všechny hráčky a že jsme mohly vyzkoušet i pro nás méně obvyklé varianty jako byla Barďa na účku nebo Nella Hrubá na bloku.

Věřím, že holky budou dál s radostí makat na tréninku a že příště okusíme opět radost z vítězství. Další kolo odehrajeme až v Plzni a to 27.-28.1.2024. Držte nám palce!!!

Sobota:
TJ Žďár nad Sázavou - Sokol Pouchov 0:2 (-24,-14)
TJ Žďár nad Sázavou - Volejbal Vyškov D 0:2 (-23,-16)
TJ Žďár nad Sázavou - Volejbal Přerov 0:2 (-17,-9)
TJ Žďár nad Sázavou - Lokomotiva Fosfa Břeclav 0:2 (-16,-19)

Neděle:
TJ Žďár nad Sázavou - Volejbal Vyškov C 2:0 (16,22)
TJ Žďár nad Sázavou - VO TJ Lanškroun B 0:2 (-20,-24)

Fotky k článku



 
tabulky

 
Copyright (c) Volejbal Žďár nad Sázavou 2024 / HTML 4.01 and CSS valid