Volejbal Žďár nad Sázavou

Články ze zápasů

Béčko jelo do Třebíče s velkým očekáváním, ale nedovezlo ani bod 16.01.2018 | Zápasy

Komentář k utkáním mužů B v Třebíči napsal blokař Dominik Milota a doplnil jej svými postřehy trenér Vlasta Elbl.


Komentář Dominika Miloty:

V sobotu 13.1 jsme se vydali do Třebíče, abychom konečně získali nějaké ty body, nebo dokonce i konečně vítězství.

Měli jsme také snad i naši nejsilnější sestavu, takže je až zarážející to, co následovalo. Myslím, že ani nemá cenu říkat o prvním zápasu víc, než že to byla katastrofa. Vůbec nic se nám nedařilo, kazili jsme podání, myslím, že jsme měli až 20 zkažených podání za zápas, dělali jsme zbytečné chyby, chyběla bojovnost a celkově se nikomu nedařilo.

Po tomhle zápasu nás čekala cca půlhodinová pauza a další zápas. V prvním setu druhého zápasu to najednou začalo vypadat nadějně, jako kdybychom jsme najednou všichni chtěli hrát a taky si nějaký ten bod odvézt. Bohužel znovu zbytečné chyby a další pokažená podání nás jako vždy srážely dolů a těsně se nám nepodařilo ukořistit první set. Ve druhém setu už jsme začali mnohem lépe a řekl bych, že to byl volejbal, na který se dalo zase koukat, a díky tomu jsme zvítězili 25:16 a potvrdili jsme si, že na soupeře máme, jen nám v tom brání naše vlastní hlava.

Zbývající dva sety jsme bohužel zase prohráli, ale i v těchto setech to vypadalo mnohem lépe než v prvním zápase a předváděli jsme vcelku koukatelný volejbal, koncové výsledky byly 3:0 a 3:1.

Sestava: Pavlík, Sobotka, Gregor J., Peňáz, Drahoš, Milota, libera Duda a Šimek, střídali Škarka, Uhlíř a hrající trenéři Kalina a Elbl

Hodnocení trenéra Vlasty Elbla:

Hodnocení našeho dvojzápasu s družstvem Třebíče bude velmi stručné. Nemá smysl se neustále opakovat. Chtěli jsme přivést několik bodů, nepřivezli ani jeden. Bohužel celý problém je už pouze v hlavách hráčů. Je potřeba už vyhrát první zápas a pak věřím, že nastane obrat k lepšímu. Naše družstvo jelo prakticky v nejsilnější sestavě, ale ani to nám nezabránilo, abychom nepředvedli nejhorší výkon sezóny. Dvacet zkažených servisů v prvním zápase a jedenáct ve druhém nám nedalo šanci na lepší výsledek. Druhý zápas už byl o něco lepší, ale ani tak to nestačilo na zisk více než jednoho setu. Chyby vyráběli všichni, pouze Gregy předvedl slušný výkon a Sob byl celkem spolehlivý, ale bohužel jen na příjmu.

Fotky k článku



 
tabulky
P Z B
1. VK Malá Skála 37 88
2. Havlíčkův Brod 37 72
3. Letovice 37 66
4. TJ Svitavy 37 60
5. Mnich. Hradiště 37 57
6. VK Hronov 37 54
7. Dvůr Králové 37 52
8. Pardubice 37 49
9. VK Choceň 37 43
10. Repre U18 10 18
11. TJ Žďár n. Sáz. 37 11

 
Copyright (c) Volejbal Žďár nad Sázavou 2024 / HTML 4.01 and CSS valid