Volejbal Žďár nad Sázavou

Aktuality

Antuková liga Přibyslav, 12.7.08 13.08.2008

Letošní premiéru na antuce jsme si odbyli na turnaji v Přibyslavi, který se pořádal v rámci druhého kola Antukové ligy Vysočiny. Turnaje se zúčastnilo celkem 6 týmů z blízkého okolí. Přibyslav „A“ + „B“, Žďár „A“ + „B“, Havl. Brod a tým Vysočina. Hrálo se každý s každým na dva vítězné sety.



Z 5ti zápasů jsme vyhráli 2 (Přibyslav „B“, Žďár „B“), zbývající 3 jsme prohráli v tiebreaku. Především prohry s Havl.Brodem a Vysočinou mrzí. V obou zápasech jsme měli většinu rozhodujícího setu pod kontrolou, ale vítězství si nechali utéct mezi prsty. Vedení 12:8 v utkání s Brodem a 11:7 s Vysočinou by se prostě mělo udržet. Pokazili jsme si tak nejen dobrý dojem z předvedeného výkonu, ale přišli i o lepší celkové umístění a body do Antukové ligy. Poslední utkání turnaje s týmem Vysočina bylo jednoznačně naším nejlepším představením – ač se špatným koncem (14:16 v tiebreaku). Jak my tak soupeř jsme předváděli dobrý volejbal.



Na nahrávce se střídal Vlasta Elbl s uzdravujícím se Jirkou Moučkou, na bloku hráli Míra Hübl a Michal Maša, smečovali Ondra Trojánek, Ondra Ťupa a Petr Veselý



„Béčko“ hrálo ve složení: Peťa Kadlec, Tomáš Svoboda, Peťa Veverka, Pavel Veselý, Luďa Valoušek, Honza Čirka



Konečné pořadí turnaje:

1. Vysočina

2. Přibyslav A

3. Havlíčkův Brod

4. Žďář nad Sázavou A

5. Přibyslav B

6. Žďár nad Sázavou B




<< Zpět na výpis aktualit
 
tabulky

 
Copyright (c) Volejbal Žďár nad Sázavou 2024 / HTML 4.01 and CSS valid