Volejbal Žďár nad Sázavou

Články ze zápasů

Ženy v posledním domácím utkání s Libercem končily vítězně 18.03.2018 | Zápasy

Komentář k poslednímu letošnímu utkání žen s Libercem napsala blokařka týmu Verča Martincová.


Tak a je to.....poslední domácí zápas v této sezóně pod vedením Evči Ťupové.

V sobotu jsme my holky na naší palubovce přivítaly druhý Liberec. Chtěly jsme si spravit chuť nejen z posledních zápasů, ale především jsme chtěly liberečandám vrátit dvě porážky. Ivča Ť. sice berle ani pro tento zápas neodhodila :o))), ale byla nám oporou alespoň na lavičce. Do sestavy se nám však vrátila naše kapitánka Háňa T.

Všechny zápasy, které jsme doposud odehrály, by se snad daly popsat stejně. Chvílemi hezký volejbal, který nepostrádal nic - pohyb, chuť, nadšení, útok, pole, obranu, na druhé straně velké školácké chyby. A tak by se dal charakterizovat i ten sobotní . Nikdy jsme žádný zápas nevzdaly a snažily se z plných sil bojovat až do konce. Někdy se to povedlo, jindy to dopadlo fiaskem. I sobotní zápasy byly jako na houpačce. První zápas jsme prohrály 1:3, ve druhém jsme vybojovaly alespoň dva body a vyhrály 3:2. Bohužel konec druhého zápasu byl, už podruhé,ránou pro nás pro všechny. Jako by nestačilo zranění Ivči Ť. z České Třebové, ve čtvrtém setu se zranila Marťa Z.. Došlápla protihráčce plnou vahou na nohu a všechny jsme věděly, že je zle. Nejdříve jsme byly jako opařené, ale pak jsme zabojovaly, co nám síly stačily a soupeřky k naší malé radosti udolaly.

I když jsme neodehrály ještě poslední zápas, chtěla bych za všechny poděkovat naší druhé mamině, trenérce Evči Ť., která se o nás celou sezónu vzorně starala, věnovala nám spoustu času, měla s námi trpělivost nejen při trénincích, ale hlavně při zápasech. Tep 200, vytrhané vlasy, nervy na dranc :o). Nebylo to s námi jednoduché, ale vydržela. Samozřejmě patří velký dík i holkám, jak mladým, tak i krásným :o))) ( holky určitě rozumí). Jsem ráda, že Kája, Klárka i Barča mezi nás zapadly a doufám, že s námi chvíli vydrží. Díky nim se vlastně cítíme jako dvacítky, i když by některé z nás mohly být jejich maminy :o)... Myslím, že to byla fajn sezóna a že si poslední zápas v Červeném Kostelci užijeme a dokážeme, že i my umíme hrát :o).

Sestava : D. Šamořilová, B. Mokričková, M. Zamrazilová, H. Turinská, K. Sekničková,I. Koutková, V. Martincová, K. Mokričková, I. Ťupová

Poznámka: Sestřih vítězných míčů našeho týmu v tiebreaku najdete na:
www.youtube.com/watch?v=l-ns6VD_VF0&feature=share

Fotky k článku



 
tabulky
P Z B
1. VK Malá Skála 37 88
2. Havlíčkův Brod 37 72
3. Letovice 37 66
4. TJ Svitavy 37 60
5. Mnich. Hradiště 37 57
6. VK Hronov 37 54
7. Dvůr Králové 37 52
8. Pardubice 37 49
9. VK Choceň 37 43
10. Repre U18 10 18
11. TJ Žďár n. Sáz. 37 11

 
Copyright (c) Volejbal Žďár nad Sázavou 2024 / HTML 4.01 and CSS valid