Volejbal Žďár nad Sázavou

Články ze zápasů

Z výletu do Pelhřimova si starší žákyně přivezly 2 body 08.04.2018 | Zápasy

Zápas popsala trenérka Martina Topinková a nováček týmu Dita Vondráková.


Dita o zápase napsala:
V neděli 8.4.2018 jsme jely do Pelhřimova. Jeden tým nepřijel, a tak jsme hrály jenom s domácími hráčkami. První set jsme vyhrály my, druhý set vyhrály soupeřky. Nakonec jsme zvítězily v tiebreaku 2:1. Nejvíce bodů jsme ztratily, když jsme nedokázaly přehrát míč přes síť. Potom jsme si zahrály ještě přátelské utkání a do Žďáru jsme dovezly dva body.

Komentář trenérky:
V neděli 8.4. „mladé“ starší žákyně vyrazily na výlet do Pelhřimova. Z původních třech soutěžních utkání jsme odehrály pouze jedno. Zápas s Polnou jsme předehrály na domácím turnaji, Náměšť se pro nemoc omluvila a tak jsme se těšily pouze na domácí.

Protože jsme už předem věděly, že nejsilnější tým v Pelhřimově nepotkáme, domluvily jsme se s holkami, že starší zůstanou doma a pojedou jen některé. A tak dnes nahrávaly Evča a Johy, blokovaly Kristýnka, Áňa a v jednom setu i Mokrajda a na smeči se střídaly Věrka, Lucka Kalinová, Ditka a Terka. Zápas skončil naší výhrou 2:1. V prvním setu nastoupily zkušenější holky a tak jsme lehce vyhrály. V závěru setu si zápasovou premiéru velmi dobře odbyla Ditka. Po úspěchu jsme dost zamíchaly se sestavou, na smeč nastoupily Věrka a Ditka a na blok šla Terka. Z počátku setu se nám nedařilo zaútočit do hřiště a soupeřky si tak vytvořily velký náskok. V koncovce se nám sice podařilo vyrovnat na 22:22, ale zkažený servis dal šanci Pelhřimovu a ten ji využil. V tiebreaku jsme už opět byly lepším týmem a výhra byla naše.

Pak jsme ještě odehrály přátelské utkání, ve kterém si holky zahrály na jednu náhru. Tento zápas jsme vyhrály celkem hladce 2:0.

Holkám dík za odehraný turnaj. A všem ostatním starším žákyním přeju, aby se nám příští rok dařilo lépe již v základní skupině a nemusely jsme se tak „plácat“ na konci tabulky. I tak je fajn, že jsme tuto skupinu vyhrály a skončily na celkovém 10. místě.




Fotky k článku



 
tabulky
P Z B
1. VK Malá Skála 37 88
2. Havlíčkův Brod 37 72
3. Letovice 37 66
4. TJ Svitavy 37 60
5. Mnich. Hradiště 37 57
6. VK Hronov 37 54
7. Dvůr Králové 37 52
8. Pardubice 37 49
9. VK Choceň 37 43
10. Repre U18 10 18
11. TJ Žďár n. Sáz. 37 11

 
Copyright (c) Volejbal Žďár nad Sázavou 2024 / HTML 4.01 and CSS valid