Volejbal Žďár nad Sázavou

Články ze zápasů

Na závěrečném turnaji získaly juniorky 5 bodů a zlaté medaile 26.03.2018 | Zápasy

Komentář k zápasům napsala smečařka Barča Mokričková.


V neděli jsme vyrazily do Pelhřimova, kde už na nás čekaly zlaté medaile. Samozřejmě s námi jeli i naši skvělí rodiče a zároveň fanoušci.

Do prvního zápasu s Třebíčí jsme nastoupily odhodlaně a s chutí vyhrát. První set jsme nezačaly nejlépe, nebyly jsme stoprocentně soustředěné. Vše jsme ale napravily, začaly jsme hrát svoji hru a nedělaly jsme hloupé chyby. Druhý a třetí set jsme měly pod kontrolou hned od začátku, dařily se nám všechny herní činnosti a hlavně jsme si zápas užívaly. Všechny jsme se zapojily do hry. První zápas jsme zvítězily s přehledem 3:0.

Po tomto zápase proběhlo předávání medailí, aby družstvo Třebíče mohlo odjet domů. Dostaly jsme tedy medaile, pohár pro vítěze a taky od našeho oddílu vítězná trička, proběhlo focení s medailemi i s našimi fanoušky... Po tomto všem jsme pak ještě dohrávaly poslední zápas s Pelhřimovem, což se projevilo na naší koncentraci a také motivaci k utkání.

V posledním zápase sezony nás tedy čekal těžší soupeř. První set jsme soupeřky tlačily na podání i na smeči. Nepustily jsme je moc do hry, a tak první set byl náš. V druhém setu jsme polevily a soupeřky nechaly rozehrát. Musely jsme bojovat až do úplného konce. Koncovku se nám podařilo uhrát, i když to byly nervy. Bylo na nás vidět, že už vlastně o nic nejde a že to nějak dopadne. Nebyly jsme důrazné na síti ani na podání. Pelhřimov nám vše vracel zpět. 3. a 4. set jsme ztratily, takže na nás čekal tiebreak. Nechtěly jsme zakončovat sezonu prohrou. Hned na začátku jsme si udělaly náskok, který jsme si udržely až do úplného konce.

Fotky k článku



 
tabulky
P Z B
1. VK Malá Skála 37 88
2. Havlíčkův Brod 37 72
3. Letovice 37 66
4. TJ Svitavy 37 60
5. Mnich. Hradiště 37 57
6. VK Hronov 37 54
7. Dvůr Králové 37 52
8. Pardubice 37 49
9. VK Choceň 37 43
10. Repre U18 10 18
11. TJ Žďár n. Sáz. 37 11

 
Copyright (c) Volejbal Žďár nad Sázavou 2024 / HTML 4.01 and CSS valid