Volejbal Žďár nad Sázavou

Články ze zápasů

Mladší žákyně vezou z Třebíče 6 bodů 18.03.2018 | Zápasy

Dnešní turnaj okomentovali Jolča Veselá a asistent trenéra Pepa Topinka.


Komentář Jolči:

V sobotu 17.3. jsme jeli hrát do Třebíče. Naši soupeři byli Jihlava a domácí Třebíč. První zápas jsme hráli proti Jihlavě a vyhráli 3:0. Měli jsme dobré podaní i příjem. S Třebíčí jsme vyhráli 3:1, hráli jsme celou dobu vyrovnaně a nakonec jsme brali 3 body.

Naše sestava:
Johy, Kristýna, Terka, Evča, Ágnes, Jolča, Zuzka a Anička


Komentář asistenta trenéra:

V sobotu 17.3. jsme jeli do Třebíče odehrát další dva zápasy a to proti domácím a proti Jihlavě. Na turnaj odjelo pouze 8 hráček.

V prvním zápase jsme nastoupili proti Jihlavě. Hra ve všech třech setech probíhala podobně. Ze strany Jihlavy moc nedocházelo k volejbalové hře. Holky hrály velice odevzdaně a laksně a my jsme toho dokázali využít a vyhrát 3:0. Našim hráčkám se dařilo na podání i v útoku. Velká pochvala pro holky za to, že dokázaly udržet pozornost a soupeřkám tak nedaly šanci na zvrat. Do hry se zapojily všechny hráčky. Do šatny jsme odcházeli s dobrým pocitem a velkou radostí z výhry.

Druhý zápas jsme odehráli s Třebíčí. První dva sety probíhaly podobně. Hra byla z počátku vyrovnaná. My jsme předváděli dobrý volejbal s tvrdým podáním (zejména Terka, Johy a Kristýnka soupeřkám dost zatápěly). Hráli jsme soustředěně, zodpovědně a odvážně. Oba sety jsme celkem v klidu vyhráli. Ve třetím setu domácí hráčky změnily „taktiku“, začaly nám přehazovat balóny na první nebo druhou rovnou přes síť. Než jsme se z toho vzpamatovali, set jsme ve velmi dramatické koncovce prohráli. Do dalšího setu jsme šli odhodlané hrát stále svoji hru a tak i vyhrát. Třebíč s větším sebevědomím, velkou podporou fanoušků a stejným stylem hry „zvedni a přehoď“ z počátku čtvrtého setu sklízela úspěch. Naše hráčky ale zkoncentrovaly síly, dobře při hře komunikovaly a rvaly se o každý bod. Tento set jsme opět dovedli do dramatické koncovky, ve které jsme měli více štěstí tentokrát my!!! Zápas jsme tak vyhráli 3:1.

Dnes hrály holky oba zápasy velice dobře. Bylo vidět, jak spolupracují na hřišti i mimo něj. Dvě vítězství a 6 bodů si dnes opravdu zasloužily!!!

Tak snad to příští týden na domácí palubovce zopakujeme!!!


 
tabulky
P Z B
1. VK Malá Skála 37 88
2. Havlíčkův Brod 37 72
3. Letovice 37 66
4. TJ Svitavy 37 60
5. Mnich. Hradiště 37 57
6. VK Hronov 37 54
7. Dvůr Králové 37 52
8. Pardubice 37 49
9. VK Choceň 37 43
10. Repre U18 10 18
11. TJ Žďár n. Sáz. 37 11

 
Copyright (c) Volejbal Žďár nad Sázavou 2024 / HTML 4.01 and CSS valid