Volejbal Žďár nad Sázavou

Články ze zápasů

Kadetky zakončily sezonu vítězstvím 24.03.2018 | Zápasy

Kadetky odehrály svoje poslední letošní utkání v Přibyslavi. Komentář k utkáním napsala smečařka Lucka Kališová a doplnil jej trenér Pavel Veselý.


Komentář Lucky:

V sobotu 24.3. jsme nastoupily do posledního utkání letošní sezóny proti Přibyslavi. Do prvního zápasu jsme nastoupily a bály jsme se, abychom neudělaly chybu, což se odrazilo nejen na výkonu, ale i na kvalitě hry. I když oba týmy byly vyrovnané, a nám nechybělo moc k výhře, prohrály jsme 1:3.

V druhém zápase nás strach opustil a my jsme začaly hrát lépe. Chtěly jsme ukázat, že máme na výhru, ale v druhém setu nastala krizová situace, kterou jsme si následně odmakaly a jako sladká tečka na závěr sezóny se nám podařilo vyhrát 3:1.


Komentář trenéra - tentokrát v několika bodech plus jedna poznámka:

1) Sezona se má zakončit výhrou a to se nám podařilo, což je super.
2) Výhra patří celému týmu za kolektivní výkon, ale obrat v zápasu zařídila střídající Simča skvělým podáním. Obrovský respekt za odvahu, z toho by se po... i mnozí dospělí!!!
3) Ukázalo se, že se opravdu vyplatí makat za jakéhokoli stavu a vyhrát se dá i zdánlivě prohrané utkání.
4) Dokázali jsme soupeře zatlačit podáním, velká hala nám sedí.
5) Velmi dobrý zápas odehrála také Aneta, dařilo se jí zejména na bloku a na podání.
6) Velký respekt Lucce Kališové, která odehrála své první celé utkání a zvládla ho velmi dobře, zejména na podání a na útoku. Jen tak dál, Lucko.
7) Lavička žila s týmem na hřišti a neúnavně jej povzbuzovala. Jejich řev se nese přibyslavskou halou snad ještě teď ;-)
8) Poděkování našim fanouškův v hledišti!!! Ač jich bylo 10x méně než domácích, naprosto je překřičeli a mají veliký podíl na našem vítězství. Díky Pepo a Pepo!
9) Poděkování také panu Žemličkovi, který s námi nejen jezdí na každý zápas a pomáhá nám s dopravou, ale tentokrát zasponzoroval i sladkou odměnu pro tým.Děkujeme!!!
10) Poděkování patří také Martině Topinkové, která nejprve odkoučovala domácí utkání mladších žákyň a pak za námi přijela a pomohla nám svou přítomností k výhře.
11) Nebyly jsme kompletní, ale ani absence našich 3 klíčových smečařek a několika dalších hráček nám nezabránila v úspěšném zakončení sezony. Cením si toho, jak jsme to zvládli!
12) A ještě poděkování paní Krejčí za pomoc s dopravou, bez ní bychom ani nikam neodjeli.

Poslední zápas s námi odehrála Klárka Jagošová... Klárko, moc díky, že jsi byla naší součástí a že jsme s tebou mohli být v jednom týmu. Děkujeme za vše, co jsi pro tým udělala, pomáhala jsi nám nejen na postu libera, ale také jsi byla neúnavným hecířem týmu, který nás burcoval a snažil se hnát dopředu. Holky ti svou reakcí na tvé oznámení krásným způsobem ukázaly, jaký k tobě mají vztah, bylo to hodně silné a za slzy se není třeba vůbec stydět... Budeš mám moc chybět, doufáme, že se na nás někdy přijdeš podívat a máš u nás vždycky otevřené dveře. Ještě jednou: Díky za vše!

Celkové zhodnocení sezony teprve napíšu,ale už nyní musím s velkou radostí konstatovat, že jsme společně udělali obrovský kus práce a že je na všech hráčkách vidět velký pokrok. Pokud bychom si srovnali výkony na začátku sezony a nyní, je tam 300% zlepšení. Pořád je ale na čem makat a holky to dobře vědí a snaží se na sobě pracovat a baví je to. A to je skvělé ;-)

Fotky k článku



 
tabulky
P Z B
1. VK Malá Skála 37 88
2. Havlíčkův Brod 37 72
3. Letovice 37 66
4. TJ Svitavy 37 60
5. Mnich. Hradiště 37 57
6. VK Hronov 37 54
7. Dvůr Králové 37 52
8. Pardubice 37 49
9. VK Choceň 37 43
10. Repre U18 10 18
11. TJ Žďár n. Sáz. 37 11

 
Copyright (c) Volejbal Žďár nad Sázavou 2024 / HTML 4.01 and CSS valid