Volejbal Žďár nad Sázavou

Články ze zápasů

Junioři proti Havlíčkovu Brodu 02.04.2019 | Zápasy

Komentář k utkání napsal trenér Honza Duda.


Dne 31. 03. 19 nastoupilo naše družstvo proti týmu Tělovýchovné jednoty Jiskra Havlíčkův Brod, se kterým jsme se v přímém souboji poprali o čtvrté místo v tabulce. Pro získání této příčky jsme museli našeho soupeře porazit s možností ztráty pouze jednoho bodu. Nakonec jsme urvali vítězství obou zápasů bez ztráty setu a můžeme se radovat ze čtvrtého místa.
Do prvního zápasu jsme nastoupili s odhodláním a vervou soupeře přehrát, získat dostatečný náskok a pustit do hřiště kluky ze starších žáků, aby, ještě před začátkem svého působení v našem týmu, měli možnost získat, alespoň nějaké herní zkušenosti. Myslím si, že se nám toto předsevzetí podařilo dodržet a každý z mladších hráčů odehrál pár pěkných výměn v poli.
TJ Žďár nad Sázavou – Tělovýchovné jednoty Jiskra Havlíčkův Brod 3:0 (25:12, 25:14, 25:17)
V druhém zápase se bohužel naše předsevzetí nepodařilo až tak splnit. Soupeři se podařilo zlepšit svoji hru v poli a začít tvrdě servírovat. Tyto dva fakty zapříčinily, že soupeř s námi dokázal držet krok až do samotného závěru setu. Vidina čtvrtého místa nás hnala dopředu, a když se k tomuto faktu přidal velice dobrý výkon Tanyse na liberu, dokázali jsme zvládnout koncovky všech setů a radovat se z druhého vítězství dnešního dne.

Co říci závěrem? Bohužel tato sezóna nebyla tak úspěšná jako ta minulá, ale i přesto bych rád poděkoval všem zúčastněným, kteří našemu týmu pomáhali v průběhu celé sezóny. Rodičům, kteří s námi odjezdili venkovní zápasy a strávili tak s námi několik vypjatých nedělí. Dále bych rád poděkoval klukům, kteří po letošní sezóně odcházejí do mužských kategorií, rád bych jim popřál mnoho úspěchů v další volejbalové kariéře. Nesmím zapomenout na dva úžasné pány, kteří s naším týmem strávili celý rok a patří jim ten největší dík nejen ode mě, ale hlavně od kluků. Děkujeme druhému trenérovi Zbyňku Kalinovi za zajištění veškeré administrativní činnosti spojené s fungováním našeho týmu, a pomoc při trénování. Dále také Petru Veverkovi za to, že se každý pátek stával v podstatě asistentem trenéra a pomáhal nám vždy, když bylo potřeba.
Pánové ještě jednou moc děkuji.


 
tabulky
P Z B
1. VK Malá Skála 37 88
2. Havlíčkův Brod 37 72
3. Letovice 37 66
4. TJ Svitavy 37 60
5. Mnich. Hradiště 37 57
6. VK Hronov 37 54
7. Dvůr Králové 37 52
8. Pardubice 37 49
9. VK Choceň 37 43
10. Repre U18 10 18
11. TJ Žďár n. Sáz. 37 11

 
Copyright (c) Volejbal Žďár nad Sázavou 2024 / HTML 4.01 and CSS valid