Volejbal Žďár nad Sázavou

Články ze zápasů

I dohrávka 1. kola dopadla dobře, starší žákyně si připsaly 6 bodů do tabulky 18.11.2018 | Zápasy

O dnešní článek se postaralo účko Lucka Kalinová a trenérka.


Hodnocení Lucky:
V sobotu 17.11. jsme se poprvé představily v domácím prostředí. Hrály jsme s týmy KCTM a Červené Řečice.
V první zápase nás čekal tým KCTM. V 1. setu jsme celkem dobře podávaly a šel nám i příjem, a proto nám zaslouženě patřil první vyhraný set. Do 2. setu jsme trochu promíchaly sestavu a náš výkon nebyl už tolik přesvědčivý, ale i tak to stačilo na výhru. Ve třetím setu jsme opět trochu pozměnily sestavu. Tento set byl asi nejhorší, co jsme v tomto zápase předvedly. Moc se nám nedařilo podání ani příjem. Po dramatické koncovce jsme braly vítězství 3:0.

Po dlouhé přestávce nás čekal druhý zápas, a to s Červenou Řečicí. První set byl podobný jako ten v prvním zápase. Do 2. setu jsme nastoupily opět v jiné sestavě. Náš výkon byl o dost lepší než v první zápase, ale i tak nám pořád dělalo problém podání. Ve třetím setu jsme předvedly podobný výkon jako v druhém setu. Nakonec jsme dnes podruhé vyhrály 3:0.

Sestava: Johy, Evča - náhra, já, Simča - účko, Ráďa, Kristýnka, Ágnes - blok, Anežka, Zuzka, Terka - smeč

Moc bych chtěla poděkovat těm, kteří nás přišli podpořit.

Komentář trenérky:
V sobotu 17.11. odehrály starší žákyně na palubovce ZŠ Palachova další 2 zápasy a to tentokrát proti družstvům KCTM Volejbal Vysočina a Orel Jednota Červené Řečice. Kromě nemocné Aničky Šebestové a Elly, která se rozhodla, že to tento víkend zvládneme bez ní, jsme měly kompletní sestavu. A postavení obou družstev v tabulce nasvědčovalo tomu, že se na vítězství budou podílet všechny hráčky. A to se i stalo. Dalších 6 bodů do tabulky pro nás znamená posun v průběžném pořadí o kousek výš.

Když mám hodnotit dnešní výkon musím říct, že holky hrály pouze to, co potřebovaly. Volejbalově to bylo pouze průměrné, ale vše se odvíjelo od kvalit soupeřek a naší sestavy. První dva sety jsme odehrály celkem v klidu, třetí set byl vždy poněkud dramatičtější. Naštěstí jsme si dokázaly koncovky posledních setů pohlídat a vyhrát oba zápasy 3:0. Do příštích zápasů potřebujeme, aby se nám vrátila jistota na podání. V této činnosti dnes obstála skvěle pouze Evča.

TJ Žďár nad Sázavou – KCTM Vysočina 3:0 (14,14,22)
TJ Žďár nad Sázavou – Červená Řečice 3:0 (10,14,16)

Další kolo odehrajeme 2.12. v Havlíčkově Brodě proti domácím, se kterými se utkáme letos poprvé, a Chotěboři, kterou jsme už jednou dokázaly porazit. Doufám, že i z tohoto turnaje přivezeme co nejvíc bodů.

Závěrem bych chtěla poděkovat mladším žákyním a žákům za skvělou podporu při zápasech!!! Je vidět, že jsme super oddíl! :)



Fotky k článku



 
tabulky
P Z B
1. VK Malá Skála 37 88
2. Havlíčkův Brod 37 72
3. Letovice 37 66
4. TJ Svitavy 37 60
5. Mnich. Hradiště 37 57
6. VK Hronov 37 54
7. Dvůr Králové 37 52
8. Pardubice 37 49
9. VK Choceň 37 43
10. Repre U18 10 18
11. TJ Žďár n. Sáz. 37 11

 
Copyright (c) Volejbal Žďár nad Sázavou 2024 / HTML 4.01 and CSS valid